RUIJTER MACHINES

Als het werken moet

Kistenwasser op maat

Onze kistenwassers zijn, vanwege het ontwerp en de doordachte functionaliteiten, standaard al heel divers in te zetten. Toch kan het gebeuren dat u een specifieke aanpassing nodig heeft, zodat u nog sneller of efficiënter gebruik kan maken van de kistenwasser. Laat daarom graag weten wat uw wensen zijn, wat de kistenwasser moet kunnen. Wij maken het graag mogelijk.

 

Kantelkisten wagens op maat

De kantel kistenwagen zoals wij deze nu produceren is het resultaat van een verzoek om maatwerk. Het unieke ontwerp zorgt voor een grotere opbrengst.  Doordat de wortelhuid niet wordt dichtgesmeerd voorkomt de kantel kistenwagen dat er veel oogst verloren gaat door rot.

Zaaibed voorbereiders op maat

Hoewel onze zaaibed voorbereiders standaard al zeer divers inzetbaar zijn, is het natuurlijk altijd mogelijk dat er een specifieke verbetering of wens mogelijk gemaakt kan worden. Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Verkruimelrol op maat

In de meerderheid van de gevallen moet de verkruimelrol aangepast worden naar uw specifieke wensen. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar onze specialisten uw verkruimelrol met precies de juiste breedte en diameter maken. Zodat u het werk eenvoudiger kan doen.

Nieuwe ideeën voor maatwerk

Heeft u een idee voor een machine of een aanpassing nodig? En ziet u niet wat u zoekt op onze website. Neem dan zeker contact op. Wij bespreken uw idee graag en maken dit tot een realiteit.